Luxe gentlemen's club | Mayfair (2024)

Luxe gentlemen's club | Mayfair (2)

Menu
  • Meer informatie
  • Chique club
  • Luxe Gentlemen’s Club
  • Stijlvol, discreet en elegant
  • Fantastisch verzorgde gastvrouwen
  • Geweldige zalen en exclusieve kamers

Luxe gentlemen's club | Mayfair (3)

  • 070-3607996
  • info@mayfair.nl

Meer informatie

Een spannend en sensueel avondje uit

Gentlemen’s Club Mayfair

Mayfair is de gentlemen’s club en nachtclub waar u gegarandeerd kunt genieten van een spannend en sensueel avondje uit. Ook is Mayfair de sexclub waar onze gasten kunnen ontdekken waar hun diepste verlangens zitten. Wat heeft Mayfair u allemaal te bieden?

Neem contact op

Begeerlijke dames bij onze luxe gentlemen’s club Mayfair

Bij Mayfair kunt u genieten van het zinnenprikkelende gezelschap van zeer begeerlijke en verleidelijke vrouwen. Of u nu een glaasje champagne wil drinken in de bar, kennis wil maken met spannende dames, of enige tijd alleen wil doorbrengen in één van onze luxe privésuites met een leuke dame; in onze gentlemen’s club is veel mogelijk en hebben we dames tot uw beschikking die uw stoutste dromen laten uitkomen.

Luxe gentlemen's club | Mayfair (4)

Daarom Mayfair club

De Mayfair Club is een oase van rust in een zeer drukke regio in Nederland. Ons gastvrije barpersoneel en onze dames zorgen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt in onze nachtclub. Dit doen ze met stijl, passie en enthousiasme, altijd afgestemd op ieders wensen en smaak. Dit maakt onze nachtclub zéer aantrekkelijk. Komt u ook langs?

NEEM CONTACT OP

  • Een luxe Gentlemen's club
  • Stijlvol, discreet en elegant
  • Fantastisch verzorgde mooie gastvrouwen
  • Een sfeervolle ambiance en exclusieve kamers

Strikt discreet in onze gentlemen’s club

Uw bezoek aan gentlemen’s club Mayfair en de fantasievolle avonturen die u bij ons beleeft, blijven bij ons altijd binnenskamers. Ons uitstekende team van getalenteerde meisjes staat garant voor een volkomen onbezorgde ervaring die u zeker zal bijblijven.

Dagelijkse leven even vergeten

Mayfair is de gentlemen’s club waar mannen rustig de tijd kunnen nemen om in stijl bij te komen van een drukke dag op het werk of andere dagelijkse beslommeringen. Wij zijn de club waar u alleen, met een zakenpartner of met vrienden kunt langskomen om te genieten van een alcoholische versnapering terwijl u wordt vermaakt door onze charmante en innemende dames.

Aantrekkelijke dames met verschillende specialiteiten in de gentlemen’s club

Bij Mayfair neemt u op uw gemak een lekker drankje aan de bar en onze onweerstaanbare dames komen naar u toe om u te vermaken. Onze aantrekkelijke dames hebben elk hun eigen specialiteiten en delen die graag met u. Zo kiest u zelf met welk meisje u een ondeugend avontuur wilt beleven.

Luxe gentlemen's club | Mayfair (5)

Luxe gentlemen's club | Mayfair (6)

Luxe gentlemen's club | Mayfair (7)

Privékamers

Laat u door een leuke dame gerust verleiden om onze privékamers te ontdekken die luxe en elegantie uitstralen, inclusief een heerlijk stomende jacuzzi om de temperatuur alvast te verhogen.

Smaakvol erotisch entertainment

Mayfair staat garant voor een avond smaakvol erotisch entertainment dat op stijlvolle en discrete manier in onze gentlemen’s club gepresenteerd. Wij beschikken over een sprankelende ambiance die u zeer zal aanspreken na een lange week hard werken. Uw geheim is bij ons altijd veilig!

Openingstijden en adres gentlemen’s clubMayfair

Gentlemen’s club Mayfair vindt u aan de Bilderdijkstraat 108 in Den Haag. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 360 79 96 en per e-mail via info@mayfair.nl.

Mayfair is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 22:00 uur tot 05:00 uur.

Luxe gentlemen's club | Mayfair (8)

4.2

Gebaseerd op 30 recensies

Luxe gentlemen's club | Mayfair (9)

Luxe gentlemen's club | Mayfair (10)Zorro

20:56 05 Dec 23

Mayfair was meer dan alleen een herenclub; het is een plek waar je kunt genieten van goed gezelschap en uitstekende voorzieningen. De dames die er werken stralen vriendelijkheid en charme uit. Een intrigerende ervaring voor een avondje uit Heel erg bedankt team van Mayfair

Luxe gentlemen's club | Mayfair (11)Jan de vries

20:53 05 Dec 23

Ik had het voorrecht Mayfair te bezoeken, en mijn verwachtingen van wat een Gentlemans club in Nederland zou moeten zijn, werden op spectaculaire wijze overtroffen. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, wist ik dat ik een avond zou beleven die in mijn geheugen gegrift zou blijven; Mayfair weet echt hoe het een buitengewone ervaring moet bieden.De sfeer bij Mayfair is ronduit betoverend. De verlichting werpt een warme gloed, de muziek is als een betoverende melodie en de algemene ambiance creëert een magische omgeving. Het personeel verwelkomt je met open armen en zorgt ervoor dat je je meteen welkom en volledig op je gemak voelt.De Dames bij Mayfair zijn simpelweg adembenemend. Hun ongeëvenaarde professionaliteit en vakmanschap zijn ronduit indrukwekkend. De variatie in hun doen, ze zijn niet alleen ongelooflijk bekwaam, maar stralen ook een onweerstaanbaar zelfvertrouwen en charisma uit.Eén aspect dat Mayfair echt onderscheidt, is het ongekende niveau van respect en professionaliteit dat wordt getoond jegens zowel het toegewijde personeel als de gewaardeerde klanten. De club creëert een veilige en betoverende omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen.Of je nu een onvergetelijke avond met vrienden plant, een bijzondere gelegenheid in stijl wilt vieren, of simpelweg verlangt naar een overweldigende ervaring van wereldklasse, Mayfair is de ultieme bestemming. Het is een plaats waar je je kunt onderdompelen, tot rust kunt komen en je kunt laten meevoeren door het ongekende talent van uitzonderlijke individuen in een betoverende en stijlvolle omgeving. Mayfair, waar dromen werkelijkheid worden

Luxe gentlemen's club | Mayfair (12)Nico

20:14 26 Nov 23

Als je alle problemen wilt vergeten en je volledig wilt onderdompelen in het genot van dit leven, dan ben je hier aan het juiste adres! Misschien wel de beste club in Nederland, waar alles is wat je maar wilt. Geweldige ambiance, heerlijke drankjes en tientallen prachtige vrouwen! Ga erheen en je zult er geen spijt van krijgen

Luxe gentlemen's club | Mayfair (13)Hermann Kalhaus

18:27 26 Nov 23

Eén van de beste clubs van NEDERLAND. 1 STAP VOOR DE HEMEL!!!

Luxe gentlemen's club | Mayfair (14)Nico Leerink

12:45 24 Nov 23

Ik ben afgelopen nacht bij Mayfair geweest en dit heb ik erover te zeggen:het was een ervaring zoals geen ander. Vanaf het moment dat ik door de deuren liep, wist ik dat ik een avond zou meemaken om nooit te vergetenHet eerste wat me opviel, was de onberispelijke ambiance. Mayfair straalt verfijning en klasse uit, waardoor de toon werd gezet voor een geraffineerde avond. De smaakvolle inrichting, het gedimde licht en het weelderige meubilair creëerden een sfeer die zowel uitnodigend als comfortabel was.Maar wat Mayfair echt onderscheidt, is het uitzonderlijke team. Het personeel hier is ongeëvenaard en zorgt er altijd voor dat gasten goed verzorgd worden. De oplettendheid en professionaliteit waren uitmuntend, waardoor ik me vanaf het allereerste moment welkom voelde.En wat betreft de meiden..........Dat moet je zelf maar ervaren! Pure euforie

Luxe gentlemen's club | Mayfair (15)Sem de Rijke

19:47 07 Nov 23

Wil je spanning, avontuur, adrenaline en een rollercoaster van emoties meemaken? Dat heb ik namelijk meegemaakt bij het bezoeken van deze Gentlemans club! Uitstekende service die jullie hier verlenen. Klasse!

Luxe gentlemen's club | Mayfair (16)Steven

21:08 11 Sep 23

ChanelIk heb een aantal weken geleden een top avond gehad met ChanelMijn collega met wie ik was gekomen herkende haar gelijk uit Dubai waar zij ook regelmatig gewerkt heeftAls geld en budget helemaal geen rol speelt, want dit is echt een must bij een dame als ChanelEn je wilt echt een keer iets anders en gewoon een high class top dame,dan is Chanel zonder twijfel de beste keuze !Dank je wel Chanel, voor deze geweldige avondZonder twijfel voor herhaling vatbaar !

MEER INFORMATIE?

Luxe gentlemen's club | Mayfair (18)

Privacy Overzicht

Deze website gebruikt cookies zodat we u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en helpt ons team te begrijpen welke secties van de website u het meest interessant en nuttig vindt.

Luxe gentlemen's club | Mayfair (2024)

FAQs

What happens in a gentleman's club? ›

”Gentleman's club” is usually a euphemism for a strip club, that is, a place where young women are paid to strip off most or all of their clothes while dancing. Despite the name, the behavior of the audience is not necessarily gentlemanly.

How much money should you bring to a gentlemen's club? ›

Expect to pay $20 or so just to get in the door. $5 or more per drink, more if you buy one for any of the ladies. You will be expected to tip each performer after each set, So far we have not bought any private dances., Figure $30 or more for each. VIP lounges will set you back a couple of hundred minimum.

What do you wear to a gentlemen's club? ›

Wear something smart and classy

For those who are going to a gentlemen's club after a long day at work, you could simply remain in your work attire. Dressing up in a suit and tie will show a splash of sophistication. Make sure you tighten up your tie so you will be prepared in case an entertainer tries to loosen it up.

Why is it called a gentleman's club? ›

Gentleman's clubs were private places that were designed to allow men to relax and create friendships with other men. In the 19th and 20th centuries, clubs were regarded as a central part of elite men's lives. They provided everything a regular home would have.

Do gentlemen's clubs make money? ›

The industry derives revenue from cover charges, food purchases and dancer fees, but most revenue is from alcohol sales. Industry operators typically ran promotions, such as free buffets, to get patrons to enter the club and spend money on alcohol, one of the industry's largest revenue generators.

What does lap dance mean in English? ›

: an activity in which a usually seminude performer sits and gyrates on the lap of a customer. lap dance noun. lap dancer noun.

What happens in champagne rooms? ›

Semi Private Suites

Unlike VIP seating, Private Suites, of famously known as "Champagne Rooms" are just that, private. They are usually themed and cut off from the rest of the club. These rooms are used to get some semi-private time with the entertainer(s) of your choice.

Can you wear jeans to a club men? ›

The typical look for men at a smart casual club is smart jeans with a button-down shirt or blazer.

What is acceptable club attire? ›

In general, the dress code of a nightclub can range from casual and streetwear to co*cktail dresses, to semi-formal or black-tie attire. Of course, these dress codes come with a wide range of accepted styles, which is why you should consider this first before making any other outfit decisions.

Do you have to dress up for the club? ›

Choose an outfit based on the dress code of the club.

If you are going to a venue that is known for its cool downtown crowd, skip the business suit and very formal get up. But if you're going to a venue known for a more upscale crowd, maybe a more dressy outfit is a good idea.

What is the gentleman's code? ›

A gentleman is not selfish and he's not self centered. Ever chivalrous, he's ever kind and thoughtful. A gentleman keeps his word. His word is his honour.

What city has the most strip bars? ›

A news magazine distributed to millions of people across the United States claims Portland, Ore., has the nation's best bike culture - and Springfield, Ore., has the most strip clubs per capita in America.

Who invented the gentlemen's club? ›

A gentlemen's club is a members-only private club originally set up by and for British upper class men in the 18th century, and popularised by English upper-middle class men and women in the late 19th century and early 20th century.

What is the gentlemens club bridgerton? ›

The Reform Club is where the scenes of the gentleman's club were filmed. Founded in 1836, the prestigious member's club benefited the Whigs and Radicals who pledged their support to the 1832 Great Reform Act. It subsequently served as the Liberal Party's headquarters.

What does gentlemen's club mean in the dictionary? ›

A typically upscale nightclub or bar featuring female strippers, lap dancers, etc. for a male clientele.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6295

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.